Waterberging wordt intelligent

Met Flowfacts kunt u op afstand, op een effectieve en betaalbare manier, het functioneren van het Aquaflowsysteem monitoren.

Wat zou u willen weten als uw hemelwater berging intelligent gemaakt wordt en aangesloten op het internet? Real time en direct toegankelijke informatie, net zo gemakkelijk bereikbaar als een app op uw smartphone.

Aquaflow bv heeft het functioneren van de waterbergende weg slim gemaakt met Flowfacts TM. Hierdoor is informatie over neerslag, vulling, peilstijging en ledigingstijd van het Aquaflowsysteem continue inzichtelijk.

De hoogwaardige meetinstrument,  met sensor, behuizing, stroomvoorziening, zender en ontvanger, kan worden aangebracht in een put, maar kan ook op het zeefscherm in de WT kolk geklikt worden. Flowfacts® wordt aangesloten op het LORA netwerk van KPN en is daardoor  energiezuinig.

De informatie is extreem goed beveiligd. Zowel historische als actuele meetgegevens zijn realtime zichtbaar op een gebruiksvriendelijk bijgeleverd online platform. De gebruiker kan zelf, zonder externe ondersteuning, meetpunten toevoegen, wijzigen en groeperen.